Voor schoon en lekker drinkwater

Over Splendid Water Systems

46990877 - young beauty woman with glass of water

 

Splendid Water Systems is opgericht door Guus van Oene. Hij gelooft in het goede effect van gezuiverd water op onze gezondheid. Al 25 jaar levert Guus waterzuiveringsinstallaties en -systemen aan bedrijven en particulieren. Splendid Water Systems levert hiermee hét alternatief voor flessenwater en kraanwater.

Guus: “Het is belangrijk om onze capaciteiten maximaal te ontwikkelen en te benutten. Ons lichaam bestaat voor 2/3 uit water. Daarom is de kwaliteit en de hoeveelheid water die we tot ons nemen, van grote invloed op de ontwikkeling van ons lichaam en ons gevoel van welbevinden.”

“Mensen, met name kinderen, drinken tegenwoordig amper water. Dat is erg jammer.  Juist water kan bijdragen aan de gezondheid van u en uw gezin”

“Als u ervaart hoeveel baat u en uw gezin kunnen hebben bij het gebruik van gezuiverd water, dan wilt u nooit meer terug naar ‘gewoon’ water.”

Het is Guus' missie om mensen de smaak en de positieve effecten van gezuiverd water te laten ervaren.

“Wij leveren alleen de allerbeste systemen voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van waterzuivering voor thuis en op kantoor.”

De waterzuiveringssystemen van Splendid Water Systems werken op basis van omgekeerde osmose en actieve koolfilters. Dit is één van de best beschikbare technieken om drinkwater van de hoogste kwaliteit te genereren. Bierbrouwerijen, fabrikanten van gebotteld water en ziekenhuizen gebruiken dezelfde techniek.

“De systemen van Splendid Water Systems tillen het waterleidingwater naar een hoger niveau.”

Splendid Water Systems draagt zorg voor het leveren, plaatsen en onderhoud van deze systemen. Daarnaast onderhoudt Splendid Water Systems ook bestaande systemen.