Voor schoon en lekker drinkwater

Onze producten

kinetico-k5-tank-1purosmart-mini-2

Met de waterzuiveringssystemen van Splendid Water Systems kunt u op elk moment van de dag heerlijk fris en zuiver water uit de kraan tappen.

Met de omgekeerde osmose systemen van Splendid Water Systems kunt u op elk moment van de dag heerlijk fris en zuiver water uit de kraan kunt tappen.

De drie belangrijkste systemen die wij leveren zijn:

Installatie en onderhoud

In tegenstelling tot andere aanbieders van dit soort waterzuiveringssystemen biedt Splendid Water Systems installatie én onderhoud door onze eigen monteurs. U bent hiermee langdurig verzekerd van een goed werkend systeem.

Een jaar na plaatsing vindt het eerste onderhoud plaats. U wordt hiervoor door ons benaderd. De jaarlijkse controle houdt onder andere in:

  • De meting van de zuiverheid van het water
  • Vervanging van voor- en nafilters
  • Mogelijk wisselen of desinfecteren van de opslagtank
  • Onderhoud van de opslagtank
  • Desinfectie van het systeem
  • Storingdienst voor een jaar (geen voorrijkosten)

Garantie  

Een drinkwater zuiveringssysteem van Splendid Water Systems is niet alleen een goede investering in uw gezondheid, maar ook nog eens betaalbaar. Een installatie gaat tot wel 25 jaar mee. Hiermee bent u op de lange termijn veel goedkoper uit dan andere oplossingen voor gezuiverd water.

Splendid Water Systems biedt een goede service en jaarlijks onderhoud. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het leveren en onderhouden van waterzuiveringssystemen voor particulier en zakelijk gebruik.